Japonų suši pokytis mėsos

 

Tion> foto Gettyimages

Tion>

Japonijos atsisakyti savo senus įpročius valgyti žuvį ir eiti mėsos. Nes šeimininkė nenorėjo, kad netvarka su žemės ir nusipirkti gatavų pyragai šalyje daugėja širdies ir kraujagyslių ligų.

Kovoti su šia tendencija gali būti tik per propagavimą ir administracinių pastangų sumažinti mažmeninę kainą vandenyno dovanos, pagal Ministrų kabineto šiandien priėmė Baltąją knygą dėl jūros produktų.

Iki praėjusio amžiaus pabaigoje japonai beveik nevalgė mėsos, bet jam palūkanos pradėjo augti kaip gyvenimo lygį – ypač nuo ekonomikos bumas po Antrojo pasaulinio karo fone. 1965 metais, kiekvienas pilietis per metus nusipirkau maždaug šešių kg mėsos produktų, bet nuo vidurio 80s, šis skaičius viršijo 12 kg. Tuo pat metu pagal 2005 metinis žuvų ir jūros gėrybių įsigyti nukrito žemiau 13 kg vienam gyventojui ir toliau mažėja.

Gana jauni namų šeimininkės neperka žuvis ir vėžiagyvius, nes jie turėtų būti Messing aplink ilgai, palyginus su ready kotletai ir kepsniai, yra pripažinta baltojoje knygoje. Jo vaidmuo, sakoma pranešime, vaidina ir

Angus jūros gėrybės, susijusios su žvejybos mažinimo ir itin daug tarpininkų šiame versle.

Tuo pačiu metu, perėjimas prie maisto mėsos gali išplisti Japonijos širdies ir kraujagyslių ligomis ir sumažina gyvenimo trukmę, į kurią atsižvelgiant šalis dabar užima pirmąją vietą pasaulyje.

Comments are closed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *